Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/21/na-teritorii-kirovogradschini-trivae-misjachnik-dobrovilnoi-zdachi-zbroi.htm
новини, 21 жовтня 2019

На території Кіровоградщини триває місячник добровільної здачі зброї


З початку  проведення заходів жителі області здали до органів поліції більше сотні одиниць зброї. Від кримінальної відповідальності звільнено 6 осіб, а 51 одиницю  мисливської гладкоствольної зброї, 2 одиниці холодної та 1 комбіновану мисливську рушницю, після проведеної перевірки, буде зареєстровано у встановленому законом порядку - повідомляє сектор дозвільної системи управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


Загалом, протягом двох тижнів серед зброї, що зберігалася незаконно, яку  громадяни здали: 2 незареєстровані мисливські нарізні карабіни, 53 незареєстровані мисливські гладкоствольні рушниці, 15 одиниць холодної зброї, 5 гранат та майже сотню патронів до зброї армійських зразків.


Також, жителями області здано до відділів та виділень поліції 44 одиниці зброї та пристроїв самозахисту, які прийшли у непридатний для використання стан.


Нагадаємо, заходи на території області триватимуть до 31 жовтня. Зброю можна здати в органи поліції за місцем проживання.




816Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: