Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/18/nardep-vid-kirovogradschini-torohtii-poprosiv-u-klichka-8-kvartir-dlja-svoih-pomichnikiv-foto-.htm
новини, 18 жовтня 2019

Нардеп від Кіровоградщини Торохтій попросив у Клічка 8 квартир для своїх помічників (ФОТО)


Народний депутат від фракції "Слуга народу" Богдан Торохтій звернувся до мерії Києва з проханням виділити службове житло для своїх помічників - повідомляє 24tv.ua


Помічників, які потребують квартир у Києві, у Торохтія аж 8. Відповідне звернення оприлюднили журналісти Bihus.info.


Житло нардеп просить у зв'язку зі "службовою необхідністю". Торохтій також зазначив, що раніше його помічники житло не отримували.






Зазначимо, на постійній основі за трудовим договором Богдан Торохтій має п'ятьох помічників-консультантів, ще 15 – на громадських засадах.


Хто такий Богдан Торохтій?


До Верховної Ради він потрапив під 105 номером у партійному списку. Живе у Кропивницькому. Адвокат. Працює юрисконсультом в «Одеському зерновому терміналі» – філії "Державної продовольчо-зернової корпорація України".


Є засновником та керівником "Центру комплексної безпеки". У 2006 році балотувався до Кропивницької міської ради за списком партії "Пора".



Видно, що на зверненні до Кличка підпис нардепа Торохтія. В цьому можна пересвідчитись подивившись на заяву про його вихід з міжфракційного об’єднання Кіровоградщина, яку він оприлюднив на своїй персональній сторінці в мережі facebook. 


2540Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: