Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/11/u-sichni-veresni-tsnapi-oblasti-nadali-ponad-186-tis-administrativnih-poslug.htm
новини, 11 жовтня 2019

У січні-вересні ЦНАПи області надали понад 186 тис адміністративних послуг


Відповідно до вимог Закону України "Про адміністративні послуги" станом на 07 жовтня в області діє 26 центрів надання адміністративних послуг, утворених райдержадміністраціями, міськвиконкомами міст обласного значення та Соколівською сільською об’єднаною територіальною громадою.


Згідно із затвердженими переліками, у ЦНАПах райдержадміністрацій надається від 75 до 188 видів адміністративних послуг, міськвиконкомів - від 148 до 202. Роботу ЦНАПів забезпечує 79 адміністраторів, у т. ч. у м. Кропивницький – 14, м. Знам’янка - 3, м. Олександрія – 9, м. Світловодськ – 5, інших ЦНАПах - у середньому по 2 адміністратора.


У ЦНАПах Олександрійської міської ради та Соколівської ОТГ забезпечено надання адміністративних послуг Державної міграційної служби України (оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі картки та закордонного паспорта). У ЦНАПах Вільшанської, Новгородківської, Онуфріївської, Знам’янської райдержадміністрацій та Знам’янської міської ради, у рамках реалізації пілотного проекту, надаються окремі адміністративні послуги з реєстрації актів цивільного стану.


Забезпечено надання адміністративної послуги з видачі витягу з Державного земельного кадастру державними реєстраторами та адміністраторами через ЦНАПи міст Кропивницького, Олександрії та Благовіщенської, Бобринецької, Новоукраїнської райдержадміністрацій.


Через ЦНАПи області у січні-вересні 2019 року надано понад 186 тис. адміністративних послуг.


Інформацію підготовлено на основі матеріалів, поданих структурними підрозділами облдержадміністрації, райдержадміністраціями, виконавчими комітетами міських рад міст обласного значення; міськими, селищними, сільськими радами об’єднаних територіальних громад, територіальними органами міністерств і відомств України в області, які надають адміністративні послуги


За інформацією департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА


1368Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: