Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/10/v-oleksandrivtsi-bezrobitni-diznavalisja-pro-perevagi-viiskovoi-sluzhbi-za-kontraktom.htm
новини, 10 жовтня 2019

В Олександрівці безробітні дізнавалися про переваги військової служби за контрактом


Днями в приміщенні Олександрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбувся черговий профорієнтаційний захід спільно з представником Олександрівського районноговійськкомату– заступником військового комісара Юрієм Савченком.


Метою семінару для безробітних з орієнтації на службу в Збройних Силах України було інформування безробітних щодо можливостей вирішення проблем зайнятості шляхом укладання контракту.Присутні детально ознайомились з алгоритмом укладання контракту, особливостями проходження військової служби законтрактом, термінами проходження служби та умовами матеріального забезпечення військовослужбовців-контрактників, переліком пільг та змінами в законодавстві, що стосуються військовослужбовців та членів їх сімей.


Особлива увага приділялась питанням соціального захисту військовослужбовців. «Держава гарантує військовослужбовцям вихід на пенсію на пільгових умовах,надання житла на час проходження військової служби та можливість отримання житла,право на безкоштовне та пільгове здобуття вищої освіти у військових навчальних закладах,лікування та оздоровлення», –розповів Ю. Савченко.


Як повідомила Тетяна Вихрист, фахівець 1-їкатегорії відділу надання соціальних послуг Олександрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, наприкінці семінару усіх, хто зацікавився пропозицією долучитися до лав ЗСУ, було запрошено на детальну співбесіду до Олександрівського районного військкомату.


957Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: