Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/10/v-oleksandrii-ta-novoukraintsi-vidbulas-masovo-roz-jasnjuvalna-robota-z-pitan-pozhezhnoi-bezpeki-u-pobuti-foto-.htm
новини, 10 жовтня 2019

В Олександрії та Новоукраїнці відбулась масово-роз'яснювальна робота з питань пожежної безпеки у побуті (ФОТО)


10 жовтня рятувальники Олександрійського та Новоукраїнського районних підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели масово-роз’яснювальну роботу серед населення. Під час спілкування з жителями районних центрів основна увага приділялась питанням безпечного початку опаювального сезону. Зокрема йшлось про необхідність ретельної перевірки справності приладів і систем опалення, внутрішньобудинкових електромереж, систем вентиляції. Власникам приватних будинків, де використовують для опалення грубки або печі, рятувальники порадили не забути потрусити сажу та замазати тріщини, а під час користування пічним опаленням суворо дотримуватись правил експлуатації та не залишати розтоплену грубку або піч без нагляду, інакше – лиха не уникнути, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Фахівці Служби порятунку застерегли громадян від небезпеки використання саморобних або несправних електрообігрівачів. Крім того, нагадали про заборону застосування легкозаймистих рідин для розпалювання печей тощо. Фахівці пожежно-рятувальної служби поширили серед мешканців міст застережні листівки та закликали бути уважними і обережними, бо від цього залежить збереження життя, здоров’я та майна від вогню. 


            



1012Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: