Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/10/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-dbajut-pro-bezpechnii-pochatok-opaljuvalnogo-sezonu.htm
новини, 10 жовтня 2019

У Кропивницькому рятувальники дбають про безпечний початок опалювального сезону


Ще до настання холодів кожен хороший господар дбає про тепло та затишок у своїй оселі. Разом з тим, необхідно подбати і про безпечний перебіг опалювального сезону, аби пожежа не залишила серед холодів без даху над головою. Обов’язок працівників Служби порятунку – застерегти громадян від необачних вчинків, навчити, як запобігти надзвичайним подіям. Саме з цією метою і проводиться роз’яснювальна робота серед населення області, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


9 жовтня працівники прес-служби Управління ДСНС України у Кіровоградській області спілкувались на теми безпеки з мешканцями м. Кропивницький. Жителям мікрорайону Велика Балка нагадали про основні правила безпеки під час опалювального сезону. Про те, що необхідно купувати лише сертифіковані обігрівачі, не користуватися несправними та саморобними електроприладами. Крім того, забороняється сушити одяг над газовими плитами та обігрівати з їх допомогою приміщення. Жителям обласного центру порадили не залишати увімкнені обігрівачі під наглядом маленьких дітей, навчати малечу правилам пожежної безпеки. 


Усі, з ким спілкувалися рятувальники, зазначили, що дотримуються рекомендацій, оскільки недбале ставлення до безпеки вдома є справою витратною. Не кажучи вже про те, що пожежі призводять і до більш трагічних наслідків, ніж втрата нажитого майна. 


Окрема розмова була проведена зі школярами, на яких незабаром чекають канікули та разом з цим – безмежні можливості для небезпечних експериментів. Рятувальники порадили підліткам знайти справді цікаве та безпечне заняття, наприклад, записатись до секції пожежно-прикладного спорту!


Наразі профілактична робота стосовно попередження пожеж у житловому секторі  триває, оскільки рятувальники переймаються питанням збереження життя та здоров’я людей від вогню та інших небезпек!


         


781Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: