Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/08/kropivnitsku-pensionerku-jaka-malo-ne-pomerla-vrjatuvali-zavdjaki-pilnosti-ii-susidiv.htm
новини, 8 жовтня 2019

Кропивницьку пенсіонерку, яка мало не померла, врятували завдяки пильності її сусідів (ВІДЕО)


&ft1 Цієї суботи, 5 жовтня близько 10-ї години на лінію «102» звернулися стурбовані громадяни, які повідомили, що їхня сусідка вже два дні не виходить на зв’язок. Подія сталася на вулиці Комарова, що в Кропивницькому - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


З квартири літньої жінки було чути звуковий сигнал телефону, на який ніхто не відповідав, а з двору було видно, що в її квартирі горить світло. Жодної можливості зв’язатися з родичами не було.


Ситуація вимагала миттєвого рішення, адже це могло бути питанням життя і смерті. Для допомоги в проникненні до житла патрульні поліцейські викликали рятувальників ДСНС, які зайшли до помешкання через балкон та відкрили вхідні двері.


В одній з кімнат знаходилась непритомна літня жінка, яка ледве подавала ознаки життя.


Охоронці порядку одразу викликали на місце лікарів, які надалі госпіталізували 81-річну бабусю з підозрою на інсульт.


Висловлюємо подяку сусідам старенької за те, що проявили пильність та небайдужість, адже саме їхній дзвінок на "102" допоміг врятувати її життя.



2037Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: