Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/07/u-kropivnitskii-zavitae-evrobus-.htm
новини, 7 жовтня 2019

У Кропивницький завітає «ЄврОбус»

У понеділок 14 жовтня 2019 року у Кропивницький завітає «ЄврОбус» - автобус, що мандрує містами України та Молдови аби поширити інформацію про Угоду про асоціацію з Європейським Союзом та розповісти про можливості, які відкриває дана угода для молоді, бізнесу, громадянського суспільства, органів влади та всіх верств населення.


​Проект «ЄврОбус» має на меті створити платформу та залучити різні зацікавлені сторони до відкритого діалогу про переваги і виклики Угоди про асоціацію та впровадження зони вільної торгівлі в Україні.

​Зупинка «ЄврОбусу» в Кропивницькому – це парк “Козачий острів”. Саме тут 14 жовтня - з 12:00 до 16:00, -  на всіх відвідувачів чекають ігри, вікторини з призами, пізнавальна інформація про відносини України з Європейським Союзом, фотозона.

​Також у рамках проекту «Євро бус» того ж дня (14 жовтня) у Креативному ІТ-просторі KOWO (провулок Василівський, 10, 5-й поверх) відбудуться тематичні заходи:
​- інформаційний семінар для бізнесу та громадських організацій «Співпрацюй або зникни: уроки Європи для України»
​- інформаційна сесія «Європейські освітні можливості для молоді»;
​- показ короткометражних фільмів та дискусія про європейські цінності.

​- Проект «ЄврОбус» реалізуєт «Буковинська агенція регіонального розвитку» за підтримки проекту «Імпакт - Підтримка імплементації ЗВТ в Україні, Молдові та Грузії» (GIZ), - коментує координаторка проекту Юлія Козак. За її словами, цей проект втілюється у рамках Регіонального фонду Східного партнерства з питань реформи державного управління (GIZ).

Подія у Facebook


1937Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: