Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/24/teplonenergetik-zaborguvav-naftogazu-maizhe-550-mln-video-.htm
новини, 24 вересня 2019

Теплоненергетик заборгував Нафтогазу майже 550 млн (ВІДЕО)


Майже 550 мільйонів гривень заборгувало Національній компанії „Нафтогаз України” за спожитий газ комунальне підприємство „Теплоненергетик” у Кропивницькому - повідомляє UA: Кропивницький.


Про це Суспільному розповів  його директор Олександр Чельник. За його словами, ця сума складається з боргу підприємств „Теплоенергетик” та „Кіровоградтепло”.


Майновий комплекс „Кіровоградтепла” разом з боргами споживачів передали „Теплоенергетику”. 


Нагадаємо, торік шостого листопада на сесії міськради  депутати Кропивницького проголосували за повернення  з оренди дочірнього підприємства «Кіровоградтепло» у  комунальну власність. Серед причин - порушення підприємством умов договору оренди та загроза зриву опалювального сезону. За словами директора підприємства „Теплоенергетик” Олександра Чельника, на початку травня  підписали акт приймання-передачі цілісно-майнового комплексу „Кіровоградтепла” „Теплоенергетику”. На роботу влаштували три з половиною сотні колишніх працівників „Кіровоградтепла”.


1858Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: