Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/20/kropivnitski-gimnastki-zavojuvali-14-medalei.htm
новини, 20 вересня 2019

Кропивницькі гімнастки завоювали 14 медалей


Упродовж двох днів, 17-18 вересня, у Кропивницькому, на спортивній базі факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. В. Винниченка проходив чемпіонат міста з художньої гімнастики, присвячений Дню міста Кропивницького - повідомляє сайт МРмК.


Під час урочистого відкриття змагань юних грацій привітали начальник відділу фізичної культури та спорту управління молоді та спорту міської Славік Іванов та президент обласної федерації з гімнастики художньої Ольга Шевченко.




У змаганнях взяли участь 106 найсильніших спортсменок з  Кропивницького. Юні гімнастки комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 3 на престижному турнірі завоювали 4 золотих, 6 срібних та 4 бронзових нагороди  у своїх вікових категоріях.


Переможці й призери змагань нагороджені медалями та дипломами управління молоді та спорту міської ради Кропивницького, а також отримали призи від обласного федерації гімнастики художньої.


1233Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: