Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/20/dlja-kropivnitskih-rjatuvalnikiv-proveli-zanjattja-z-bezpeki-dorozhnogo-ruhu.htm
новини, 20 вересня 2019

Для кропивницьких рятувальників провели заняття з безпеки дорожнього руху


На виконання комплексного плану заходів щодо забезпечення безаварійної експлуатації дорожніх транспортних засобів, попередження випадків загибелі та дорожньо-транспортного травматизму серед співробітників У ДСНС в області, в підпорядкованих підрозділах Управління проводиться місячник безпеки дорожнього руху - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, 20 вересня для особового складу Управління ДСНС в області було проведено заняття з безпеки дорожнього руху.


Старший інспектор відділу адміністративної практики Управління патрульної поліції в Кіровоградській області старший лейтенант поліції Сергій Притико поінформував рятувальників про основні причини ДТП, відповідальність та наслідки порушень правил дорожнього руху. Крім того, було доведено інформацію щодо змін у Правилах дорожнього руху України та роз’яснено права і обов’язки працівників патрульної поліції.


Також начальник служби безпеки дорожнього руху Управління підполковник служби цивільного захисту Василь Чорноморець детально довів юридичну, кримінальну, адміністративну відповідальність за порушення Правил дорожнього руху України.


Як неодноразово підкреслювалось під час заняття, головна умова безпеки учасників дорожнього руху – знання та дотримання правил дорожнього руху, і, безумовно, повага до водіїв та пішоходів.


         


976Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: