Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/20/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-navchitis-bankivskii-spravi-u-dnipri.htm
новини, 20 вересня 2019

Безробітні Кіровоградщини можуть навчитись банківській справі у Дніпрі


У вересні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити, на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, безробітних громадян професії «касир (в банку)». Термін навчання – 8,1 місяці - повідомляє Відділ організації профнавчання Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi


асир (в банку) – це працівник, який завідує прийомом і видачею грошей, цінних паперів, управляє грошовою касою.


Робота касира банку суто індивідуальна, йому доводиться постійно спілкуватися з клієнтами, тому йому повинні бути притаманні такі властивості, як схильність до роботи з цифрами та знаковими системами, стриманість, ввічливість, терпіння, висока самодисципліна, акуратність. Ці риси викликають повагу і задоволеність працею касира з боку клієнтів. Поняття «комерційної таємниці» тісно пов’язане з порядністю банківського працівника. Розмови про виробничі справи, залишення фінансових документів без нагляду або винесення їх за межі службових приміщень, а над усе передача їх стороннім особам для нього неприпустимі. 


Умови направлення на навчання: 

• повна загальна середня або професійно-технічна освіта;

• повноліття (не менше 18 років);

• медична довідка з допуском до професії.


Звертаємо увагу, що для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до Кіровоградського обласного центру зайнятості.



939Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: