Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/19/u-novomirgorodi-bezrobitni-stajut-viiskovosluzhbovtsjami.htm
новини, 19 вересня 2019

У Новомиргороді безробітні стають військовослужбовцями


Новомиргородською районною філією Кіровоградського обласного центру зайнятості налагоджена системна робота та скоординовані дії з районним військовим комісаріатом щодо якісного укомплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження служби за контрактом - повідомляє Вікторія Удовіцька, провідний фахівець з питань зайнятості Новомиргородської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Щочетверга у Новомиргородській районній філії Кіровоградського ОЦЗ проводиться інформаційний семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України за участі представника районного військового комісаріату головного спеціаліста Тараса Дунаєвського.


Присутні ознайомлюються зі змістом державних гарантій військовослужбовцям, які проходять військову службу за контрактом: стабільним матеріальним забезпечення, безкоштовним медичним обслуговуванням, безкоштовним харчуванням, обов’язковим державним страхуванням, забезпеченні житлом, правом на пенсійне забезпечення при звільненні з військової служби за віком або за станом здоров’я та ін.


Т. Дунаєвський докладно розповідає шукачам роботи про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом та до резерву Збройних Сил України, а також до навчальних частин та інших військових формувань на посади рядового, сержантського та офіцерського складу. Військовослужбовець ознайомлює присутніх з основними вимогами до претендентів, а також пільгами і гарантіями для військовослужбовців, можливостями отримання військових спеціальностей у відповідних навчальних закладах та подальшого кар’єрного росту.


Зазначимо, що з початку року на військову службу за контрактом з числа зареєстрованих безробітних мешканців Новомиргородщини, на військову службу пішли троє осіб. 



665Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: