Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/19/u-kropivnitskomu-rozshukujut-dvoh-dizaineriv.htm
новини, 19 вересня 2019

У Кропивницькому «розшукують» двох дизайнерів


Дизайнер допомагає людям побачити красу в звичайних, здавалося б, речах, робить їх життя більш яскравим, комфортним, радісною. У той же час і сам він, реалізуючи свої здібності і таланти, отримує від цього задоволення. Він здатний впливати на бажання і настрій людей (наприклад, дизайнер реклами, упаковки, фуд-дизайнер, дизайнер глянцевих журналів) і навіть формувати їх думку в тих чи інших питаннях, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Стати успішним дизайнером може лише фахівець-універсал, який освоїв всі етапи технологічного циклу: від першої розмови з замовником до організації робіт та здачі об'єкта.


Наразі у Кропивницькому є вакантними 2 посади для дизайнерів. Так, ТОВ «Імекс-ЛТД» запрошує на роботу дизайнера (художника-конструктора). Завданням творчого співробітникає створення художних рішень для друкованої рекламної і представницької продукції: плакатів, постерів, бланків. Дизайнер повинен здійснювати верстку та друк рекламних документів, текстових матеріалів, брошур, книг. Серед вимог: вміння працювати в програмах Adobe (Photoshop, AcrobatPro, Illustrator, Indesign), пакет Corel. Стаж роботи за професією від 3 років. Можливе працевлаштування громадян з інвалідністю. Заробітна плата 5400 грн + премія.


У свою чергу ФОП Самодін Микола Васильовичпотребує дизайнера меблів. Завданнями та обов'язками працівника є проектування меблів у програмі PRO100, розрахунок вартості замовлення, оформлення замовлення та продаж побутової техніки. Режим роботи з 08.00 до 18.00, вихідні за гнучким графіком. Можливе навчання на робочому місці. Заробітна плата 4173 грн+%.


Якщо ви зацікавилися даною інформацією –звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.



775Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: