Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/19/tsogorich-na-utrimannja-dorig-zagalnogo-koristuvannja-kirovogradschini-peredbacheno-ponad-250-milioniv.htm
новини, 19 вересня 2019

Цьогоріч на утримання доріг загального користування Кіровоградщини передбачено понад 250 мільйонів


Цьогоріч на експлуатаційне утримання доріг загального користування Кіровоградської області передбачено 250,1 млн грн., 43 мільйони з яких – додаткове фінансування за результатами роботи за перше півріччя - повідомляє прес-служба САД у Кіровоградській області.


Для підвищення рівня безпеки руху транспорту на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області на дорогах державного значення проходить поверхнева обробка. Таким чином вже відремонтували 18 кілометрів покриття загальною площею майже 98,5 тисяч квадратних метрів. Крім того, на площі 340,4 м2 ліквідовано деформації покриття.


Відновили також і горизонтальну розмітку на 226 кілометрах доріг, 27 пішохідних переходах, та влаштували шумові смуги на підходах до 11 переходів. Задля зниження аварійності встановили також автономні ліхтарі та камери відеоспостереження на основних перехрестях та аварійно-небезпечних ділянках.


Зазначимо, що з початку року на виконання робіт з поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання доріг державного значення САД використала 90,2 мільйони гривень, що становить 94,2% від річного плану і є одним з найвищих показників в Україні.


Втім, враховуючи загальний стан доріг області, Кіровоградщина очікує додаткове фінансування для покращення стану покриття на дорогах з інтенсивним рухом – М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка та Н-23 Кропивницький - Кривий Ріг – Запоріжжя.


747Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: