Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/19/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-bezkoshtovno-stati-sljusarjami-remontnikami.htm
новини, 19 вересня 2019

Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно стати слюсарями-ремонтниками


Слюсар-ремонтник – професія спрямована на обслуговування техніки як на виробництві, так й у побуті. Отже, широко застосовується, є затребуваною на всіх етапах виробництва, при експлуатації будь-якої техніки та супровідних технічних систем (електричних, сантехнічних, телекомунікаційний тощо), повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Фахівець даного профілю може виконувати поточний, капітальний, плановий ремонт будь-якої техніки, що передбачає діагностику і перевірку стану всіх систем механізму, заміну зношених деталей, що вийшли з ладу. Для виконання зазначених робіт необхідно, в першу чергу, ознайомиться з технічним паспортом чи кресленням апаратури. Далі  здійснити технічну діагностику механізмів та скласти план ремонтних робіт. Під час роботи ремонтник  використовує різні інструменти і прилади для проведення вимірів та діагностики. У процесі зборки устаткування чи техніки він робить припасування деталей відповідно до технічних умов; регулює і налагоджує роботу механізмів. 


Саме тому, для бажаючих отримати дану професію, за сприяння обласного центру зайнятості з 23 вересня поточного року на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання групи безробітних за зазначеною професією. Термін навчання – 5,7 місяців. 


Умови направлення на навчання: 


- повна загальна середня або професійно-технічна освіта;


- повноліття (не менше 18 років);


- медична довідка з допуском до професії.


Звертаємо увагу, що для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Зауважимо, що наразі на Кіровоградщині відкрито 78 вакансій для слюсарів-ремонтників.


Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до Кіровоградського обласного центру зайнятості.



885Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: