Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/17/v-novoukrainskii-otg-rekonstrujuvali-ditjachii-sadok.htm
новини, 17 вересня 2019

В Новоукраїнській ОТГ реконструювали дитячий садок


У рамках відзначення Дня громади у селі Воронівка, що є центром одного із старостатів Новоукраїнської ОТГ, для маленьких жителів відкрили оновлений дитячий садок. Це вже другий дошкільний заклад, який реконструювали у Новоукраїнській громаді. (На початку 2019 року було відкрито дитячий садок «Зернятко» у місті Новоукраїнка), повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


У закладі створено всі умови для комфорту дошкільнят: оновлено спальні та ігрові кімнати, обладнано підігрів води та багато іншого.


Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний під час відкриття вручив подарунки для дітей, які будуть відвідувати дошкільний навчальний заклад, та подякував усім, хто долучився до реалізації поставленої мети. Порадіти за малечу прийшло чимало місцевих жителів. Дорослі та діти насолоджувалися виступами школярів та майбутніх вихованців садочка.


Міський голова запевнив, що на цьому зміни не зупиняться, у планах на майбутнє – створення сучасного ФАПу, що дозволить місцевим жителям отримувати належну медичну допомогу.


За матеріалами веб-сайту Новоукраїнської ОТГ

806Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: