Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/17/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-vidznachili-profesiine-svjato-bez-zaivogo-ofitsiozu-foto-.htm
новини, 17 вересня 2019

У Кропивницькому рятувальники відзначили професійне свято без зайвого «офіціозу» (ФОТО)


17 вересня особовий склад Управління ДСНС у Кіровоградській області відзначив День рятівника, не влаштовуючи шикування на фасаді Управління, без довгих промов та інших традиційних офіційних моментів, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області. 


Було вирішено святковим концертом у колі друзів Служби порятунку Кіровоградщини відзначити це важливе для кожного рятівника свято. 


Так, на концертну програму могли завітати усі бажаючі, пройшовши до будівлі Аварійно-рятувального загону спецпризначення через цілий комплекс атрибутів для фотографування на згадку. Тут кілька тантамаресок для дітей та дорослих, цікавий артоб’єкт «Ровер рятувальника» та фоновий атрибут «Бойове спорядження рятувальника».


У холі для загального огляду розміщено виставку прекрасних робіт дитячого малюнку на протипожежну тематику, які брали участь у конкурсах ДСНС України.


А святкова частина відбулась у гарно прикрашеній залі, де у неформальній обстановці гості та друзі – очільники міста й області, священнослужителі, представники громадськості висловлювали теплі слова подяки на адресу вогнеборців, побажання та вітання.


Свій колектив привітав також начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, який подякував кожному, хто служить українському народові, а також ветеранам та громадянам, що виявили мужність та героїзм, долаючи надзвичайні події і рятуючи чиєсь життя. З нагоди свята були вручені відомчі нагороди та грамоти особовому складу за високий рівень виконання завдань за призначенням. Хвилиною мовчання усі вшанували пам’ять тих, хто поклав власне життя, рятуючи інших. 


Також присутні могли переглянути фільм на основі реальних подій – масштабної пожежі по вул. Київська обласного центру, яка сколихнула усю країну.


Не лише приймали подарунки та теплі слова цього дня рятувальники, а й віддячували: за активність у пропаганді безпеки життєдіяльності нагороди та оплести приймали юні художники – переможці конкурсу малюнка та команда дружин юних пожежних «Форсмажор» загальноосвітнього навчального закладу № 16  ДЮЦ «Лідер» м. Кропивницький. Виступ команди ДЮП потішив глядачів яскравим гумором та чудовими номерами.


Додали святкового настрою присутнім виступи нашої колеги Вікторії Корнієнко, а також професійних артистів Кропивницького академічного театру та обласної філармонії.


               


1106Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: