Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/13/politseiski-proveli-masshtabnii-proforientatsiinii-zahid-dlja-litseistiv.htm
новини, 13 вересня 2019

Поліцейські провели масштабний профорієнтаційний захід для ліцеїстів



На екскурсії в Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області побували учні правового класу навчально-виховного об’єднання І-ІІІ ст. «Наукового ліцею міської ради міста Кропивницького» - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


На початку зустрічі ветеран органів внутрішніх справ ознайомив дітей з історією створення відомства. Представники управління кадрового забезпечення розповіли про професійні досягнення правоохоронців.


Окрім того, звернули увагу і на спортивні здобутки поліцейських, адже чимало часу вони приділяють напрямку фізичної підготовки для успішного виконання службових завдань.


У продовження заходу ліцеїсти мали можливість ознайомитися з роботою відділу служби «102», працівники якої приймають повідомлення від громадян, та ситуаційного центру поліції області. Про діяльність цих підрозділів більш детально розповіли їх керівники.


Також юним гостям продемонстрували роботу квадрокоптеру, який використовується поліцією у службовій діяльності.


Наприкінці заходу учнів ознайомили з порядком відбору кандидатів на службу в поліцію та на навчання до закладів вищої освіти системи МВС України.


Заступник керівника поліції області Руслан Горяченко під час спілкування з ліцеїстами висловив сподівання, що сьогоднішня зустріч допоможе юнакам та дівчатам остаточно визначитися з майбутньою професією.


«Служити та захищати» – це не просто слова, за ними нелегка щоденна праця кожного поліцейського, постійна робота над самовдосконаленням і підвищенням професійного рівня. Маю надію, що серед вас є ті молоді люди, які готові присвятити цій відповідальній справі своє життя», - підсумував полковник Горяченко.  




               

1151Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: