Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/12/v-svitlovodsku-vidkrili-filiju-oblasnogo-tsentru-turizmu-kraeznavstva-ta-ekskursii-uchnivskoi-molodi.htm
новини, 12 вересня 2019

В Світловодську відкрили філію обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді


На урочисте відкриття завітали представники обласної влади, а також учасники Всеукраїнського семінару-практикуму директорів обласних центрів туризму і краєзнавства учнівської молоді, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Гостей свята, педагогів центрі привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. «Відкриття такої філії це яскравий приклад якісних змін в галузі освіти. В першу чергу ми зобов»язані орієнтуватися на надання сучасних послуг у дитячих садочках, школах та позашкільних закладах. Діти із сіл та містечок тепер зможуть із користю після навчання у школі займатися улюбленою справою», - зазначив Сергій Коваленко. Він також зауважив, що у планах є відкриття подібної філії, що охоплюватиме західну територію області.


Філія «Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» дозволить створити умови доступності якісної позашкільної освіти туристсько-краєзнавчого та національно-патріотичного напряму у Світловодському, Онуфріївському, Петрівському, Олександрійському районах. Працюватимуть гуртки з вітрильного спорту, спортивного туризму, хортингу, спортивного орієнтування, велосипедного туризму. Загалом керівництво філіє планує набрати 24 групи.


941Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: