Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/12/prezentatsija-robotodavtsja-v-ustinivtsi-bezrobitni-diznavalisja-pro-perevagi-sluzhbi-u-natspolitsi.htm
новини, 12 вересня 2019

Презентація роботодавця: в Устинівці безробітні дізнавалися про переваги служби у Нацполіцї


Серед різноманіття профорієнтаційних заходів Державної служби зайнятості є особливий різновид, який передбачає зустріч роботодавців і безробітних безпосередньо у центрах зайнятості. Одним з таких заходів є презентація роботодавця. Презентації роботодавців дозволяють безробітним розширити свої знання щодо ситуації на ринку праці в регіоні та прискорюють процес працевлаштування.


9 вересня, в Устинівській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбулася презентація Устинівського відділення поліції Долинського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області. У заході узяла участь старший інспектор сектору кадрового забезпечення Олена Слюсаренко - повідомляє А. Хохуля, провідний фахівець відділу надання соціальних послуг Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.




Олена Валеріївна розповіла про оголошення конкурсу на службу в поліції і укомплектування вакантних посад Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області. Також, під час зустрічі було наголошено на перевагах служби в поліції: перспективі кар’єрного росту, професійній підготовці за міжнародними стандартами, повному соціальному забезпеченні згідно діючого законодавства.


Присутні були приємно здивовані можливістю вступу на службу навіть осіб з повною середньою освітою (за умови досягнення ними 18-тирічного віку) з подальшим проходженням необхідної підготовки за кошти державного бюджету.


Презентація роботодавця пройшла дуже плідно та інформативно, адже безробітні отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили.




1332Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: