Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/12/na-rivnenschini-bezrobitni-bezkoshtovno-opanovujut-profesiju-vizazhist-.htm
новини, 12 вересня 2019

На Рівненщині безробітні безкоштовно опановують професію «візажист»


На сьогодні, однією з найпопулярніших професій у сфері краси – є професія візажиста. Новітні тренди та інновації рухають галузь семимильними кроками вперед. Ще близько 10-15 років тому професія візажиста не була такою популярною, повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Сучасний візажист повинен бути не тільки художником, але і трохи хіміком, тобто розбиратися в складі косметичних продуктів, які він буде наносити на обличчя свого клієнта. Головне завдання візажиста– не лише створити певний образ, але підкреслити переваги обличчя людини і приховати недоліки. Працюючи з обличчям, візажист повинен враховувати природні дані клієнта, знати, що потрібно підкреслити за допомогою макіяжу, а що приховати. Фахівець повинен знати, які кольори і текстури підходять даному типу зовнішності, є доречними для певного періоду, року, події. 


У вересніпоточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Рівненськогоцентру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних громадян професії «візажист», що є затребуваною на регіональному ринку праці. Навчання розпочинається з 17 вересняпоточного року, термін навчання 5,3 місяців.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила професія «візажист»,за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, а також філій обласного центру зайнятості.



1267Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: