Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/11/u-kropivnitskomu-molodiki-na-zhiguljah-zchinili-striljaninu.htm
новини, 11 вересня 2019

У Кропивницькому молодики на "Жигулях" влаштували стрілянину



На повідомлення про стрільбу на "Гірничому" оперативно відреагували патрульні поліцейські. На лінію «102» звернувся заявник, який повідомив, що невідомі громадяни, перебуваючи на автомобілі ВАЗ 2106 зеленого кольору, зробили декілька пострілів з пістолету у напрямку багатоповерхівок. Подія сталася вчора близько 14-ї години на вулиці Нижня П’ятихатська в Кропивницькому - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області


За лічені хвилини на місце події прибули патрульні. У пильних перехожих, які звертали увагу на підозрілий транспортний засіб, поліцейські дізналися, що «шістка» направилася у напрямку села Первозванівка Кіровоградського району.


У сільський місцевості розшукати це авто для патрульних стало справою декількох хвилин. На околицях Первозванівки на малолюдній дорозі охоронці виявили транспортний засіб, схожий за описом, наданим заявником.


Біля автівки перебувало шестеро дорослих та двоє малолітніх осіб. Свою причетність до протиправних дій громадяни заперечували.


Тим не менше при поверхневому огляді ВАЗу поліцейські виявили предмет, схожий на травматичний пістолет та численні набої до нього. На додаток при перевірці пасажирів «шістки» за базами Національної поліції один з них виявився в розшуку ГУНП в Черкаській області за вчинення крадіжок.


Надалі цією справою займатимуться слідчі.


Скоєне кримінальне правопорушення має ознаки хуліганства (ч.1 ст.296 ККУ) та передбачає максимальну відповідальність у вигляді обмеження волі строком до 5 років.


          


1109Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: