Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/09/velopatrulni-u-kropivnitskomu-zatrimali-cholovika-zi-zgortkom-zaboronenih-rechovin.htm
новини, 9 вересня 2019

Велопатрульні у Кропивницькому затримали чоловіка зі згортком заборонених речовин (ВІДЕО)


Чоловіка, який намагався «втекти» від відповідальності за зберігання, ймовірно, заборонених речовин, затримали велопатрульні - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Цими днями під час патрулювання дворових територій поліцейські виявили двох громадян, які розпивали алкогольні напої в громадському місці. Подія сталася на вулиці Можайського, що в Кропивницькому, близько опівдня.


Як тільки велопатрульні повідомили порушникам про те, що згідно із Законом буде проведена поверхнева перевірка, один з них вирішив накивати п’ятами від охоронців порядку. Але хороша фізична форма поліцейських звела всі його задумки нанівець.


Надалі в присутності слідчих та понятих у кишені 40-річного кропивничанина велопатрульні виявили чималий згорток речовини зеленого кольору, ймовірно, наркотичного походження.


Нагадуємо, що санкція статті 309 за ч.1 ККУ (незаконне зберігання наркотичних речовин) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років



1836Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: