Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/09/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-vseukrainskii-turnir-iz-dzjudo-z-nagodi-dnja-viiskovoi-rozvidki-foto-video-.htm
новини, 9 вересня 2019

У Кропивницькому відбувся всеукраїнський турнір із дзюдо з нагоди Дня військової розвідки (ФОТО, ВІДЕО)


У суботу, 7 вересня, у Кропивницькому відбувся ІV-й Відкритий Всеукраїнський турнір із дзюдо серед юнаків, присвячений Дню військової розвідки України - повідомляє 3polk.info


Турнір проводився у двох вікових групах, серед юнаків 2006–2007 і 2008 років народження. Цього року в змаганнях взяли участь 20 команд – 250 спортсменів з 9 областей України. Організатори турніру традиційно федерація дзюдо Кіровоградської області. Не менш традиційно, почесними гостями турніру стали військовослужбовці 3-го окремого полку спеціального призначення ім. князя Святослава Хороброго.


Зокрема перед початком змагань вони розгорнули виставку з демонстрацією різних зразків зброї та техніки. На урочистому відкритті змагань, перед присутніми виступив командир полку полковник Олександр Трепак.


– Я хочу подякувати вашим батькам за те що вони виховали таких козаків. Також хочу подякувати вашим вчителям, які з вами працюють. Я хочу вклонитись, хлопці, вам – маленьким воїнам, які будуть вести бій на татамі. Я щиро бажаю всім вам тільки перемоги, – сказав полковник Трепак. 


Головний суддя змагань – президент Кіровоградської обласної федерації боротьби дзюдо та самбо Сергій Нечмоня розповів про важливість залучення військовослужбовців до спортивних турнірів.


– Ми дуже раді проводити турнір для наших хлопців, жителів міста. До нас приїздять чимало гостей. Наші друзі з 3-го полку спецпризначення проводять для них виставку зброї. Для наших юних спортсменів – це дужеважливий виховний момент. Навіть просто потримати в руках бойову зброю для кожного хлопця, я вважаю, надзвичайно важливо, – зазначив Сергій Нечмоня.



За результатами змагань судді визначили переможців у різних вагових та вікових категоріях:


   



1854Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: