Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/22/u-svitlovodskomu-raioni-proveli-roz-jasnjuvalnu-robotu-schodo-pozhezhnoi-bezpeki-u-ekosistemah.htm
новини, 22 серпня 2019

У Світловодському районі провели роз'яснювальну роботу щодо пожежної безпеки у екосистемах


Природа завжди гостинно зустрічає усіх охочих відпочити на її лоні, але потребує дбайливого та відповідального ставлення. З метою забезпечення протидії пожежам у природних екосистемах, фахівці Служби порятунку Кіровоградщини постійно проводять профілактичну роботу серед населення. Активно долучаються до проведення спільних заходів працівники Національної поліції та лісівники - повідомляє Прес-служба У ДСНС в області.


21 серпня роз’яснювальну роботу у лісовому масиві було проведено на території Павлівської сільської ради Світловодського району. Рятувальники пояснили громадянам, чому у період високої пожежної небезпеки діє заборона на випалювання сухої рослинності та пожнивних залишків на ділянках, що межують з лісовим масивом, на розкладання багать поза межами рекреаційних зон, нагадали про основні фактори, які можуть спричинити масштабні пожежі в екосистемах, а також про заходи щодо попередження надзвичайних подій подібного характеру. Рятувальники наголосили, що основною причиною загорянь у екосистемах є необережне поводження з вогнем громадян. Такі дії людини можуть нести трагічні наслідки і для неї самої – вогонь може перекинутись на присадибні та дачні ділянки або ж на житловий сектор.


Для того, щоб підвищити рівень обізнаності з основними правилами пожежної безпеки серед населення, усім співрозмовникам було надано листівки з рекомендаціями, як діяти у надзвичайних випадках.


      



1588Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: