Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/22/politseiski-kirovogradschini-doluchilisja-do-vseukrainskogo-fleshmobu-za_check_in_sja-z-kopom-.htm
новини, 22 серпня 2019

Поліцейські Кіровоградщини долучилися до Всеукраїнського флешмобу «За_check_in_ся з копом!»


 


Літня профілактична акція проходить у всіх областях із ініціативи Національної поліції України у період канікул. Сьогодні заходи відбулися в Кропивницькому. Поліцейські отримали естафету від колег із Миколаївщини - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Працівники ювенальної превенції, поліції охорони та патрульні завітали до дитячого виховного закладу, де провели для малечі конкурси, пізнавальні ігри, роз’яснили, як дотримуватися заходів безпеки та розповіли про свою роботу.


Під час спілкування хлопчики і дівчатка охоче робили селфі з правоохоронцями у спеціально виготовленій для флешмобу тематичній рамці.


-  Подібні заходи об’єднують дітей і поліцейських, сприяють налагодженню довірливих відносин із малечею, формуванню розуміння  того, що правоохоронець – це друг, який допоможе і підтримає у потрібний момент, - зазначив начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Кіровоградській області Сергій Бочарніков.


У продовження акції поліцейські Кіровоградщини передали Інстаграм-рамку «За_check_in_ся з копом!» колегам із Одеської області.


1310Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: