Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/22/na-mini-jarmarku-vakansii-u-svitlovodsku-shukali-prodavtsiv-prodovolchih-tovariv.htm
новини, 22 серпня 2019

На міні-ярмарку вакансій у Світловодську шукали продавців продовольчих товарів



Серед заходів, які проводить служба зайнятості для роботодавців з метою оперативного укомплектування вільних робочих місць, - ярмарки та міні-ярмарки вакансій. У рамках таких заходів відбувається безпосереднє спілкування роботодавців з безробітними, що дає ефективний результат: роботодавці мають можливість підібрати необхідних працівників, а безробітні – знайти роботу.


Сьогодні такий захід відбувся у приміщенні Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. «Основна мета цього заходу це – оперативний пошук працівників для укомплектування вакансій за посадою «продавець продовольчих товарів», яких потребують фізичні особи підприємці Кочерга Т.В., Левада С.А., Молчанова О.Г.», - розпочинаючи міні-ярмарок, сказала Наталія Котова, провідний фахівець з питань зайнятості  відділу взаємодії з роботодавцями.


Фахівчиня у своєму виступі охарактеризувала стан місцевого ринку праці, нові можливості служби зайнятості та нагадала присутнім про послуги, які надає державна служба зайнятості клієнтам, у т.ч. електронні.


У свою чергу представники роботодавців детально ознайомили шукачів роботи з переліком вакантних посад, вимогами до претендентів на вільні робочі місця. Також надали вичерпну інформацію про характер та режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт,  а також  відповіли на питання, які цікавили безробітних. 


Захід пройшов у цікавій та змістовній формі. І як результат - двох осіб було запрошено до підприємців для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочих місцях та вирішення питання подальшого працевлаштування.


Фахівці міськрайонної філії впевнені, що міні-ярмарки приносять  позитивні результати,  і роботодавцю в укомплектуванні кадрами підприємства, і громадянам, які шукають роботу.

 

Н. Котова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.

1257Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: