Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/21/v-odesi-bezrobitnih-kirovogradschini-bezkoshtovno-navchajut-mistetstvu-vizazhu.htm
новини, 21 серпня 2019

В Одесі безробітних Кіровоградщини безкоштовно навчають мистецтву візажу



На сьогодні, однією з найпопулярніших професій у сфері краси – є професія візажиста. Новітні тренди та інновації рухають галузь семимильними кроками вперед. Ще близько 10-15 років тому професія візажиста не була такою популярною.


У серпні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних громадян професії «візажист», що є затребуваною на регіональному ринку праці. Навчання розпочинається з  22 серпня  поточного року, термін навчання 5 місяців  - повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила професія «візажист», за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, а також філій обласного центру зайнятості.



770Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: