Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/21/sluzhba-avtomobilnih-dorig-kirovogradschini-prodovzhue-remont-dorogi-na-uman.htm
новини, 21 серпня 2019

Служба автомобільних доріг Кіровоградщини продовжує ремонт дороги на Умань


Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області цьогоріч розпочала ремонтувати дорогу на Умань. На ділянці М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький–Знам’янка км 626+200 – км 631+200 ведеться поточний середній ремонт. У його рамках уже провели укріплення конструктивних шарів шляхом холодного ресайклінгу та влаштували вирівнювальний шар гарячого асфальтобетону. Наразі підрядник облаштовує узбіччя, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Проект ремонту передбачає покриття верхнього шару щебенево-мастиковим асфальтобетоном, нанесення горизонтальної розмітки та оновлення дорожніх знаків.


Нагадаємо, що відповідно до реформи дорожньої галузі, усі ремонти ведуться за маршрутним принципом, роботи виконуються окремими ділянками, в умовах стислого фінансування.


Окрім дороги на Умань, на замовлення САД ідуть ремонти доріг на Полтаву та на Миколаїв. До кінця вересня – середини жовтня підрядники повинні здати в експлуатацію відремонтовані ділянки. Гарантія на дорожнє покриття – 10 років за умови дотримання правил експлуатації.


Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області


1875Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: