Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/20/u-robotodavtsiv-kirovogradschini-e-mozhlivist-zajaviti-pro-potrebu-v-kadrah.htm
новини, 20 серпня 2019

У роботодавців Кіровоградщини є можливість заявити про потребу в кадрах


Державна служба зайнятості  здійснює прогноз щодо потреби у працівниках у професійному розрізі на 2020 рік та визначає перспективи створення робочих місць. У зв’язку з цим проводиться поглиблене вивчення перспектив розвитку регіональних ринків праці.З червня поточного року на порталі Державної служби зайнятості запроваджено анкетування роботодавців стосовно потреби в працівниках на 2020 рік, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Заповнити анкети можна у «Персональному кабінеті» на Інтернет-ресурсі Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості» у розділі «Опитування». Звертаємо увагу, що сервіс доступний для роботодавців, які зареєструвалися в центрах зайнятості, та мають логіни та паролі для входу в персональний кабінет.


За додатковою інформацією щодо реєстрації у персональному кабінеті та заповненні анкети необхідно звернутися до найближчого центру зайнятості області.


«Проведення поглибленого вивчення перспектив розвитку регіонального ринку праці, на підставі даних роботодавців, надасть можливість спрогнозувати локальний ринок праці, скласти перспективну потребу в працівниках у професійному розрізі, – зазначив заступник директора обласного центру зайнятості Богдан Стоян. – Ми запрошуємо усіх роботодавців області долучитися до анкетування».


Результати анкетування оброблятимуться фахівцями Державної служби зайнятості (Центрального апарату) та будуть використані при розробці прогнозу потреби у працівниках на 2020 рік.


Тож не зволікайте – скористайтеся цією можливістю!



1002Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: