Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/20/pratsivniki-juvenalnoi-preventsii-prodovzhujut-profilaktichni-zahodi-v-ramkah-operatsii-bezpechne-lito-foto-.htm
новини, 20 серпня 2019

Працівники ювенальної превенції продовжують профілактичні заходи в рамках операції «Безпечне літо» (ФОТО)


Протягом тижня правоохоронці провели на території області низку рейдів, роз’яснювальних бесід та розшукали і повернули додому більше трьох десятків неповнолітніх, які залишали свої місця проживання, повідомляє відділ ювенальної превенції поліції Кіровоградської області.


Так, поліцейські ювенальної превенції під час відпрацювання у Кропивницькому перевірили недобудови, де збирається молодь. З неповнолітніми поліцейські провели профілактичні бесіди, розповіли про небезпеку, на яку наражають себе діти, перебуваючи на території таких небезпечних об’єктів, негативний вплив вживання алкоголю і тютюнопаління, порадили проводити вільний час у більш безпечних місцях. Також нагадали про переваги здорового способу життя та занять спортом.


Також представники ювенальної превенції разом з рятувальниками перевірили місцеві пляжі у Гайворонському, Маловисківському, Петрівському та Компаніївському районах. Під час рейдів відпочивальникам нагадали про правила безпечної поведінки на воді, а також відповідальність за порушення вимог пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах, лісосмугах.


Крім того, проведено роз’яснювальні бесіди з працівниками торгівельних закладів і підприємцями Кропивницького, Знам̕янки та Долинського, Компаніївського, Олександрівського, Петрівського районів щодо заборони продажу алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім.


         




1516Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: