Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/20/na-kirovogradschini-bezrobitnim-proponujut-bezkoshtovno-otrimati-profesiju-shtukatura.htm
новини, 20 серпня 2019

На Кіровоградщині безробітним пропонують безкоштовно отримати професію штукатура


Штукатур – будівельна професія, спеціаліст з лицювання фасадних і внутрішніх стін будинків спеціальними сумішами. Штукатурні роботи належать до великої групи обробних робіт, а професія штукатура займає особливе і дуже помітне місце серед інших будівельних професій. Штукатурять поверхні як всередині приміщень так і на фасадах. Штукатур готує поверхню до опорядження, готує розчин, наносить його вручну або механізованим способом на поверхню, розрівнює і затирає, повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Якщо Ви хочете стати майстром будівельної галузі у серпні поточного року Кіровоградський обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Львівського центру професійно-технічної освіти безробітних громадян професії «штукатур». Розпочинається навчання 22 серпня термін навчання 5,3 міс. 


Умовами до направлення на навчання є:


- повна загальна середня або професійно-технічна освіта;


- повноліття (не менше 18 років);


- медична довідка з допуском до професії.


Для безробітних громадян, які зареєстровані у службі зайнятості, професійне навчання організовується безкоштовно – здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.


1744Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: