Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/19/rechovini-shozhi-na-narkotichni-prodovzhujut-vijavljati-patrulni-u-meshkantsiv-kropivnitskogo.htm
новини, 19 серпня 2019

Речовини, схожі на наркотичні, продовжують виявляти патрульні у мешканців Кропивницького


Цієї суботи, 17серпня, поліцейські роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили підозрілого громадянина, що розпивав алкогольні напої на дитячому майданчику. Подія сталася близько 18-ї години на вулиці Героїв України в Кропивницькому - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


При поверхневій перевірці у 41-річного кропивничанина поліцейські виявили пакетик з порошком білого кольору та шприц з рідиною, ймовірно, наркотичного пошкодження. Також у нього були численні таблетки та ампули з медичними препаратами, що продаються виключно за рецептом.


Мешканець обласного центру одразу зізнався, що виявлені у нього речовини мають незаконне походження, а сам він має наркотичну залежність.


Двома годинами пізніше на вулиці Преображенська ТОРівці виявили двох підозрілих громадян, які, помітивши патрульних, почали відверто нервувати. Причини такої поведінки стали зрозумілими при поверхневій перевірці: у одного з них поліцейські виявили пакетик з порошкоподібною речовиною, а в іншого згорток з речовиною, схожою на канабіс.


20-ти та 25-річні мешканці обласного центру пояснили, що купили виявлене у них для особистого вжитку.


В усіх випадках для встановлення та вилучення, ймовірно, наркотичних речовин патрульні викликали слідчих.


Нагадуємо, що санкція статті 309 за ч.1 ККУ (незаконне зберігання наркотичних речовин) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років


            


1252Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: