Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/19/kirovogradski-rjatuvalniki-nagadali-pro-nebezpeku.htm
новини, 19 серпня 2019

Кіровоградські рятувальники нагадали про небезпеку


У спекотну погоду громадяни часто вирушають на відпочинок до водойм, паркових зон та до лісу. Однак відпочивальники часто забувають, чим може обернутись безтурботність та необережність. Рятувальники постійно проводять інформаційно-роз’яснювальні бесіди, щоб нагадати людям правила безпеки життєдіяльності - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, фахівці Олександрійського міськрайвідділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели попереджувальну роботу у місцях масового відпочинку громадян біля води та у лісовій зоні. Рятувальники обійшли водні об’єкти Олександрії, паркові зони та інші місця відпочинку громадян. Під час бесід з населенням фахівці Служби порятунку нагадували правила безпеки на воді, у лісі та попереджали про можливі наслідки ігнорування правил безпеки, про адміністративну і кримінальну відповідальність за провокування пожеж у екосистемах. Кожному зі співрозмовників рятувальники вручали застережні листівки.


               


919Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: