Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/19/dvi-narkoplantatsii-vijavili-na-kirovogradschini.htm
новини, 19 серпня 2019

Дві наркоплантації виявили на Кіровоградщині


Заходи було проведено на Кіровоградщині в рамках операції «Мак». Поліцейські отримали інформацію про місцезнаходження двох ділянок на території за межами населених пунктів. За попередніми даними, сума вилученого за цінами «чорного ринку» могла сягнути більше мільйона гривень - повідомляє Голованівський відділ поліції Кіровоградської області.


-В результаті проведених заходів рослини вилучено, а відібрані зразки направлено для проведення експертизи до Кіровоградського НДЕКЦ МВС України. Нині працівники поліції продовжують досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель), – розповідає т.в.о. начальника Голованівського відділу поліції Сергій Коваленко.


Нагадаємо, з початку оперативно-профілактичного відпрацювання «Мак» працівниками поліції на території області виявлено 114 незаконних посівів нарковмісних рослин. За усіма фактами розпочато кримінальні провадження, вилучено близько 122 тисяч нарковмісних рослин.


25 особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.


Поліцейські закликають громадян не бути байдужими і повідомляти інформацію про насадження нарковмісних рослин до управління протидії наркозлочинності ГУНП в області за телефоном гарячої лінії 095-189-43-50 або ж звертатися до чергових частин відділів та відділень поліції за телефоном 102.


811Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: