Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/16/u-kropivnitskomu-obgovorjat-novu-model-administrativno-teritorialnogo-ustroju-kirovogradschini.htm
новини, 16 серпня 2019

У Кропивницькому обговорять нову модель адміністративно-територіального устрою Кіровоградщини


У середу, 21-го серпня 2019 року в приміщенні Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування за адресою вул. Велика Перспективна 15\7, м.Кропивницький об 10.00 розпочнеться засідання в форматі «круглого столу» щодо перебігу реформи децентралізації та нової моделі адміністративно-територіального устрою Кіровоградщини. 


Під час засідання, в якому візьмуть участь директор та радники Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», а також представники партнерських організацій та установ, голови об’єднаних територіальних громад, представники місцевих ЗМІ, буде обговорюватись формування нової моделі адміністративно-територіального устрою області та реформування районної влади. Зокрема, мова буде йти про новий адмінтерустрій, створення інституцій префектури та зміцнення спроможності органів влади і місцевого самоврядування для подальшої реалізації регіональної політики та реформи децентралізації. 


Під час заходу учасники матимуть змогу обмінятись думками з питань впровадження реформи децентралізації на Кіровоградщині.


Початок реєстрації учасників – 21 серпня о 9.30.




730Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: