Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/16/samovilni-roboti-prizveli-do-togo-scho-zhiteli-mikroraionu-shkilnii-na-godinu-zalishilis-bez-svitla.htm
новини, 16 серпня 2019

Самовільні роботи призвели до того, що жителі мікрорайону Шкільний на годину залишились без світла


На розі вулиці Саратовської та провулку Веселого у Кропивницькому внаслідок проведення робіт по заміні відгалуження водопроводу до приватного домоволодіння сталося пошкодження кабелю напругою 10 кВ, який живить мікрорайон Шкільний та ряд прилеглих до нього вулиць. Частина водопроводу, на якому проводилися роботи, належить власникам домоволодіння. Роботи проводилися самовільно, без жодних погоджень - повідомляє Сергій Богомільчукпрес-секретар ПрАТ "Кіровоградобленерго".


Нині споживачі заживлені за резервної схемою, перерва в електропостачанні була менше години. Бригадою Кіровоградського міського району електричних мереж виконуються аварійно-відновлювальні роботи.


Складено документи щодо пошкодження майна енергокомпанії. Збитки, завдані підприємству, а це досить значна сума, будуть відшкодовуватися у передбаченому законом порядку.



фото умовне
1257Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: