Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/15/u-kropivnitskomu-prezentuvali-proekt-velopdr-.htm
новини, 15 серпня 2019

У Кропивницькому презентували проект «ВелоПДР»


Сьогодні, 15 вересня, у Прес-клубі Кропивницького відбулася презентація проекту «ВелоПДР», який представили Управління патрульної поліції спільно з Велоклубом "Там-Де-Ми" - повідомляє "Кіровоград24".


Проект «ВелоПДР» - спільний результат роботи Патрульної поліції України, громадських діячів, комерційних організацій та журналістів.


Розробниками є активісти з Одеси, що співпрацювали над створенням тестів разом із поліцією.


Останніми роками в Україні зросла кількість ДТП за участі велосипедистів, за минулий рік, згідно статистики, на дорогах загинуло близько трьохсот велосипедистів. 


«Хочу, в першу чергу, звернутися до батьків. Коли ви купуєте дитині велосипед, не забувайте провести дитині інструктаж і переконатися у тому, що дитина знає правила дорожнього руху, щоб вона повернулася додому жива та здорова», - зазначила начальник відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Кіровоградській області Оксана Білоброва.


Розробники постійно працюють над вдосконаленням тесту. На сьогоднішній день він складається з 30 питань, пройти його можна за декілька спроб.


У результаті успішного проходження тестування видається сертифікат. Його можна роздрукувати самостійно або ж щосереди на площі Героїв Майдану о 19:00 отримати з рук поліції.


Наразі на Кіровоградщині спробували пройти тест 178 осіб, 26 з них - склали успішно.


Пройти тест можна тут https://velorally.ua


1552Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: