Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/15/novenchani-vimagajut-vid-selischnoi-radi-rishennja-pro-priednannja-do-kropivnitskogo.htm
новини, 15 серпня 2019

Новенчани вимагають від селищної ради рішення про приєднання до Кропивницького


Питання приєднання де-юре  селища Нового до Кропивницького має вирішитися на сесії селищної ради у п’ятницю, 16 серпня - повідомляє сайт МРмК.


Таке рішення повністю відповідатиме волевиявленню новенчан, які висловилися на громадських слуханнях за об’єднання із обласним центром. Люди прийшли відстоювати свою позицію до селищної ради, яка мала провести перше засідання сесії у середу, 14 серпня.


Громадські активісти у сесійній залі поставили вимогу включити в чергу денну питання про приєднання до Кропивницького першим у списку. У свою чергу, за інформацією юриста Вадима Масленникова, 15 серпня спливає визначений законом 20-денний термін від моменту оприлюднення відповідного проекту рішення селищної ради, тож правочинним буде його розгляд з наступного дня, тобто, 16 серпня.


Селищний голова Сергій Денисенко оголосив про перерву у роботі сесії до п’ятниці, 16 серпня. Чи включать питання про приєднання до Кропивницького першим у порядок денний сесії залежить тепер від депутатського корпусу селища Нового.



867Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: