Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/15/kirovogradskoju-mitnitseju-porusheno-sprav-pro-porushennja-mitnih-pravil-na-sumu-47-8-mln-grn.htm
новини, 15 серпня 2019

Кіровоградською митницею порушено справ про порушення митних правил на суму 47,8 млн грн


Протягом січня-липня 2019 року Кіровоградською митницею ДФС порушено 164 справи про порушення митних правил на загальну суму предметів правопорушення 47 млн 789 тис. гривень. При цьому до правоохоронних органів направлено 5 повідомлень про ознаки, що можуть свідчити про вчинення кримінальних правопорушень. Безпосередньо Кіровоградською митницею ДФС розглянуто 82 справи про порушення митних правил та накладено штрафів на суму 1,5 млн  гривень. При цьому обласним митникам вдалося стягнути майже 434,7 тис. грн штрафів, повідомляє Кіровоградська митниця ДФС. 


У той же час до суду направлено 18 справ про порушення митних правил на суму 4,4 млн гривень. За результатами розгляду судом двох справ про порушення митних правил (з урахуванням розгляду справ, направлених до 01 січня 2019 року) застосовано конфіскацію безпосередніх предметів правопорушення на суму 251,2 тис. грн та накладено штраф на суму 251,2 тис. гривень. 

   

На підставі аналізу оформлених в митному відношення товарів, у січні-липні цього року митницею підготовлено 24 запити до митних органів іноземних держав. За результатами опрацювання отриманих відповідей митницею порушено 24 справи про порушення митних правил на загальну суму 41,5 млн гривень.

         

З метою недопущення незаконного переміщення через митний кордон України товарів, транспортних засобів, зброї, тютюнових виробів, наркотичних та психотропних речовин митницею проведено 71 спільний захід з правоохоронними органами Кіровоградської області, за результатами яких складено 48 протоколів про порушення митних правил на суму 7 млн 623,6 тис. грн, направлено до суду одне повідомлення про можливе вчинення кримінального правопорушення до ГУ Національної поліції України в Кіровоградській області.



653Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: