Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/14/sinoptik-potishila-prognozom-doschi-zlivi-i-neimovirna-speka.htm
новини, 14 серпня 2019

Синоптик "потішила" прогнозом: дощі, зливи і неймовірна спека


У четвер на Заході України очікуються сильні дощі та грози, на Півночі – штормовий вітер, а на Сході та у Центрі спека до +34 градусів, пише "Українська правда". 


Дослівно: "Дощі, грози, можливі сильні зливи, шквал та град - на Заході. Сильний, до штормового, південний вітер - на Півночі, у Центрі аж до Одещини. Спека - на Півдні, Сході та у центральних областях, окрім Вінниччини.


Спека залишається у південній частині, на Сході та в більшості центральних областей, окрім Вінниччини. Передбачається +30+34 градуси. На Заході вже буде просто холодно, +18+23 градуси.


На Півночі у четвер у Житомирській області +20+23 градуси, у Київській області +23+25 градусів, у Чернігівській області +25+27 градусів, у Сумській області +26+31 градус".


Деталі: За словами синоптика, 15 серпня короткочасні грозові дощі пройдуть у західних областях, подекуди можливі град та шквали.


Вологість може дотягнути до Півночі, а на решті території України - суха погода та висока пожежна небезпека.


Вітер 15 серпня переважно південний, із сильними поривами на Півночі, у центральних областях та на Одещині. У західних областях вітер очікується помірний, північно-західний.


У Києві, за словами Діденко, 15-го серпня спека впаде до +24 градусів. Очікується поривчастий південний вітер. Ймовірність дощу незначна.


1129Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: