Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/14/politseiski-spilno-z-rjatuvalnikami-prodovzhujut-profilaktichnu-robotu.htm
новини, 14 серпня 2019

Поліцейські спільно з рятувальниками продовжують профілактичну роботу


Працівники ювенальної превенції Благовіщенського відділення поліції разом із представниками Державної  служби з надзвичайних ситуацій провели спільний рейд в місцях відпочинку - повідомляє відділ ювенальної превенції поліції Кіровоградщини.


Основна увага була приділена місцевим пляжам та місцям, що знаходяться поблизу водойм.


Під час спілкування з відпочивальниками поліцейські та рятувальники нагадами їм правила безпечної поведінки під час купання та  наголосили на необхідності бути вкрай уважними під час купання та перебування поблизу водойм.


Зокрема присутніх було попереджено про заборону перебування дітей без нагляду дорослих на водоймі, особливо, якщо дитина не вміє плавати.


Також дорослим слід дотримуватися заходів особистої безпеки, зокрема утриматися від купання після вживання алкогольних напоїв чи у разі погіршення самопочуття. Не варто купатися у водоймах із інтенсивною течією, а також пірнати у незнайомих місцях. 


Крім того, громадян закликали, у разі необхідності, не зволікати та звертатися за допомогою до поліції чи рятувальної служби.


         

766Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: