Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/09/zhitelja-kropivnitskogo-zaverbuvali-v-dnr-dlja-provedennja-rozviduvalno-diversiinoi-dijalnosti.htm
новини, 9 серпня 2019

Жителя Кропивницького завербували в ДНР для проведення розвідувально-диверсійної діяльності (ВІДЕО)


За матеріалами Служби безпеки України жителю Кропивницького, завербованого представниками так званої «МГБ ДНР» для проведення розвідувально-диверсійної діяльності на території Кіровоградщини, оголошено підозру в скоєнні злочину. 


Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Кропивницького з 2017 року неодноразово відвідував близьких родичів на тимчасово окупованій території Донецької області. Під час чергової поїздки у травні 2019 року з чоловіком налагодив контакт представник так званої «МГБ ДНР», який змусив його підписати відповідне зобов’язання про таємну співпрацю.


За завданням ворога чоловік мав влаштуватися на службу до однієї з військових частин, що дислокується на території Кіровоградської області та передавати через своїх родичів інформацію щодо військових об’єктів, де зберігається зброя та боєприпаси.


Проте мешканець Кропивницького не виконав доручення ворожої сторони, оскільки став об’єктом уваги української спецслужби.


Наразі у межах кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України, чоловіку повідомлено про підозру. 


Матеріали досудового розслідування слідчими СБУ скеровано до суду.


1623Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: