Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/30/komanda-strizhakova-prezentuvala-bagatofunktsionalnii-sportmaidanchik-u-kropivnitskomu.htm
новини, 30 липня 2019

Команда Стрижакова презентувала багатофункціональний спортмайданчик у Кропивницькому


У Кропивницькому мікрорайон Космонавтів прикрасило сучасне спортивне містечко «Руки-базуки». Спортивну новинку презентувала містянам команда Муніципального бюро Артема Стрижакова.


За словами автора проекту, голови ГО «Перспектива молоді» Дмитра Бабака, майданчик розроблявся для того, щоб на ньому могли тренуватися люди різного віку та з різною фізичною підготовкою. На спортивному містечку розмістилися шість тренажерів, а також бруси та турніки.


«Я знаю, наскільки важливий вуличний спорт: коли виходиш з дому і можеш займатися на турніку або брусах, адже не у всіх є можливість регулярно ходити в приватні спортивні зали, за які потрібно платити гроші. Впевнений, що зараз необхідна розробка комплексної програми з розвитку вуличної спортивної інфраструктури Кіровограда. Але для цього необхідні певні інструменти. Ми вдячні жителям мікрорайону за підтримку нашого проекту. Це тільки початок, нам всім ще належить зробити багато для розвитку нашого рідного міста», - зазначив очільник громадської організації «Перспектива міста» Артем Стрижаков.


«Нам подобається майданчик, прийшли сюди на відкриття усією родиною. Я намагаюся займатися спортом регулярно: люблю легку атлетику. Думаю, що спортивне містечко спонукатиме усю нашу родину до постійних занять спортом», - поділився місцевий житель Руслан Дворніченко.


Для гостей заходу команда професійних спортсменів «SLS» влаштувала майстер-клас з використання вуличних тренажерів: стріт-воркаутери демонстрували, як правильно виконувати вправи для того, щоб зміцнити м’язи та не нашкодити здоров’ю.


Проект «Руки-базуки» реалізовано спільними зусиллями мешканців мікрорайону Космонавтів, Муніципального бюро Стрижакова за кошти громадського бюджету міста Кропивницький. 



            

1785Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Катерина30 липня 2019 14:39
0
На Полтавской тоже такой необходимо организовать. Кто за?
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: