Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/22/u-kropivnitskomu-politseiski-zatrimali-grupu-osib-jaki-nezakonno-zavolodili-transportnim-zasobom.htm
новини, 22 липня 2019

У Кропивницькому поліцейські затримали групу осіб, які незаконно заволоділи транспортним засобом


До відділу поліції надійшло повідомлення від 28-річного місцевого жителя про те, що невідомі особи, застосувавши фізичну силу та погрожуючи ножем, викрали його автомобіль «Мерседес». 


На пошуки транспортного засобу та нападників було орієнтовано всі наряди поліції. У результаті введення оперативного плану «Перехоплення»за «гарячими слідами» працівники управління стратегічних розслідувань, Кропивницького відділу та патрульні поліцейські затримали викрадачів.  Ними виявилися мешканці обласного центру,28, 21 та 22 років.


Автомобіль потерпілого,який був залишений особами в одному з мікрорайонів міста,правоохоронці вилучили.


«Громадянамповідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 289 Кримінального  кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) та обрано запобіжний захід – тримання під вартою»,- повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Андрій Гудіма.


Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років з конфіскацією майна, повідомляє Кропивницький відділ та управління стратегічних розслідувань поліції Кіровоградської області.


799Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: