Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/22/do-politsii-kirovogradschini-nadiishlo52-povidomlennja-pro-porushennja-viborchogo-zakonodavstva.htm
новини, 22 липня 2019

До поліції Кіровоградщини надійшло52 повідомлення про порушення виборчого законодавства


Із загальної кількості 16 повідомлень стосувалися незаконної агітації, 3 - неточностей у списках виборців, 4 - видачі бюлетенів без надання документів, 2 - винесення бюлетеня за межі дільниці, 1 - підкупу виборців, 1 - псування бюлетеня та інших порушень - повідомляє ситуаційний центр поліції Кіровоградської області.


За 5 фактами виявлених правопорушень інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та ч. 2 ст. 158-1 (незаконне використання виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі, голосування виборцем, учасником референдуму більше ніж один раз) Кримінального кодексу України.


Складено 2 адміністративних протоколи за ст. 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) та за ст. 212-10 (порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації, агітація в день проведення референдуму) КУпАП.


Поліцейські продовжують нести службу у посиленому режимі.




687Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: