Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/19/za-vtruchannja-prokuraturi-z-pochatku-roku-do-adminvidpovidalnosti-pritjagnuto-122-koruptsioneri.htm
новини, 19 липня 2019

За втручання прокуратури з початку року до адмінвідповідальності притягнуто 122 корупціонери


Прокуратурою області вживаються організаційно-практичні заходи, з метою підвищення ефективності діяльності правоохоронних органів у сфері запобігання та протидії корупції - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Як наслідок, упродовж першого півріччя 2019 року підрозділами Національної поліції в області складено та направлено до суду 268 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією.


За результатами судового розгляду стосовно 122 осіб застосовано адміністративне стягнення у виді штрафу, до державного бюджету за вчинення пов’язаних з корупцією правопорушень стягнуто майже 100 тис грн штрафних санкцій.


Прокурорами внесено 93 подання, відповідно до вимог статті 65 Закону України «Про запобігання корупції», органам державної влади та місцевого самоврядування з вимогою проведення службових перевірок, у зв’язку з виявленими порушеннями вимог антикорупційного законодавства.

За наслідками розгляду подань прокурорів та проведення службових розслідувань до дисциплінарної відповідальності притягнуто 12 посадових осіб, скасовано 2 незаконні рішення.



677Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: