Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/19/u-petrovomu-vidbuvsja-mini-jarmarok-vakansii-politseiskih.htm
новини, 19 липня 2019

У Петровому відбувся міні-ярмарок вакансій поліцейських


У приміщенні Петрівської районної філії обласного центру зайнятості, на замовлення районного відділення Головного управління Національної поліції в області, відбувся міні-ярмарок вакансій.


У заході взяла участь відповідальна за сектор кадрового забезпечення Петрівського відділення поліції Долинського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області, майор поліції Анжела Скоробагацька, яка надала присутнім детальну інформацію про специфіку роботи в органах поліції. Присутні були ознайомлені з регламентом набору співробітників: від заявки на участь, тестування, медичного обстеження, перевірки рівня фізичної підготовки, психологічного тестування до співбесіди та спеціальної перевірки - повідомляє Катерина Овдій, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Петрівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


А. Скоробагацька  зазначила, що серед вимог до участі у конкурсі є знання положень чинного законодавства:


· про Національну поліцію;

· про запобігання корупції;

· про очищення влади  та інших нормативно-правових актів, що регламентують той чи інший напрямок служби.


Окрім цього, А. Скоробагатська розповіла про перспективи кар’єрного росту, грошове забезпечення, особливості служби в поліції та поінформувала, що ознайомитися з термінами проведення конкурсів та можливістю подання електронних анкет можна на офіційних сайтах ГУНП в області або Національної поліції України. 


Під час перегляду відео презентації щодо організації добору кандидатів на службу в поліції, А. Скоробагацька ознайомила присутніх з основними обов'язками правоохоронців, а також відповіла на запитання учасників щодо умов і оплати праці ін.


Захід відвідали близько 10 безробітних громадян. Бажаючі взяти участь у конкурсі на заявлені вакансії отримали особисті консультації.




1275Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: