Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/19/bezrobitnih-znam-janschini-zaproshuvali-na-sluzhbu-za-kontraktom.htm
новини, 19 липня 2019

Безробітних Знам’янщини запрошували на службу за контрактом


 

Про зростання попиту і престижності військової служби за контрактом, матеріальне та соціально-правове забезпечення військовослужбовців, перспективи кар’єрного росту та пенсійне страхування йшла мова під час інформаційного семінару, що відбувся у Знам’янській міськрайонній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості - повідомляє Наталія Бондаренко, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості .


Присутні дізналися про вимоги до кандидатів, а саме: призовний вік 18-50 років, освіта не нижча за повну середню, професійно-психологічні якості – придатність до військової служби, мати бажання проходити додаткову підготовку та ін.


«Основними вимогами під час відбору та прийняття на військову службу за контрактом є: стан здоров’я та придатність до військової служби за медичними показниками та показниками профвідбору; фізична готовність та психологічна стійкість кандидата на військову службу», – акцентувала увагу присутніх фахівець міськрайонної філії Наталія Бондаренко.


На семінарі також йшла мова про те, що особи, які проходять військову службу за контрактом, можуть отримувати виплати за піднайом житла, а також після укладення другого контракту отримати безкоштовно вищу освіту та мають право на отримання пенсії незалежно від віку за вислугою років.


Н. Бондаренко ознайомила учасників заходу з переліком загальних спеціальностей Збройних Сил України зауважила, що на даний час існує також потреба в цивільних професіях таких як: водії автотранспортних засобів, кухарі, медичні працівники та ін.


Фахівець наголосила, що проходження військової служби за контрактом дає можливість бути не тільки працевлаштованим, але й гарантовано отримувати гідну заробітну плату та інші соціальні гарантії.


На семінарі, що приємно відзначити, поставали питання не тільки матеріальних переваг щодо служби в Збройних Силах України за контрактом а й думка, що служба в Війську завжди була і залишається почесною місією для громадян будь-якої держави.


        


854Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: